“Arta posibilului”, de Rosamund Stone Zander şi Benjamin Zander

iun. 6th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Publica a apărut volumul “Arta posibilului”, de Rosamund Stone Zander şi Benjamin Zander. Practicile prezentate în această carte acţionează în sensul provocării unei schimbări radicale la nivelul atitudinii, percepţiilor, convingerilor şi al modului de gândire.


Rosamund Stone Zander este executive coach și specialist în dezvoltarea modelelor de leadership, relaționare și acțiune eficientă. Născută la Cambridge, Massachusetts, calificările sale profesionale includ diploma de absolvire a Swarthmore College și studii post-universitare la Bank Street College of Education. A deținut funcția de terapeut pediatru la prestigiosul Master’s Children’s Center din New York City, precum și pe aceea de supervizor și instructor în terapia familiei la Kantor Family Institute și The Family Center din Somerville, Massachusetts.

Benjamin Zander este dirijor al Orchestrei Filarmonice din Boston încă de la înființarea acesteia, în 1979. A predat mai bine de 30 de ani la Conservatorul New England din Boston, conduce un program de instruire muzicală destinat tinerilor artiști de la Walnut Hill School și organizează turnee cu Orchestra Filarmonică de Tineret a Conservatorului New England. Născut în Anglia, Benjamin Zander a început să compună de la vârsta de 9 ani, a studiat cu Benjamin Britten și Imogen Holst și a luat lecții de violoncel în Italia și Germania, cu maestrul virtuoz Gaspar Cassado. A obținut diploma de absolvire a University College din Londra, după care a continuat studiile post-universitare la Harvard și la New York, cu o bursă Harkness Fellowship. În ultimii 10 ani, Zander a devenit un speaker foarte căutat de marile corporații pentru seminariile sale în materie de leadership și creativitate. În 1999 a primit Premiul de Cristal la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveția, pentru remarcabila sa contribuție la înțelegerea multiculturală.

Număr de vizualizări :1179


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro