Românul, antreprenor?

mai 21st, 2012 | By | Category: Eveniment

Marți, 22 mai 2012, de la ora 19.00, la Librăria Bastilia din București va avea loc un workshop pornind de la un studiu psihosociologic realizat de Result Development pe 1132 români în legătură cu antreprenoriatul. Invitaţi speciali: Marta Uşurelu, Cristina Bazavan şi Dorin Bodea, autorul cărţii ”Românii, un viitor previzibil?”. Moderator: Dragoş Butuzea, Senior Consultant Mentor’s Search.


Studiul a fost realizat la nivel naţional de către Result Development şi s-a desfăşurat în perioada martie-octombrie 2011. La acest studiu au participat 1132 români cu următoarele caracteristici:
• vârsta cuprinsă între 20 şi 50 de ani
• aproximativ 80% cu statut de angajaţi
• peste 90% cu studii superioare

Despre ”Românii, un viitor previzibil?”:

”După ce am citit-o, nu pot spune că vă pot ghici viitorul […], dar sunt câteva lucruri care ar fi rămas greu previzibile fără acest studiu şi la care nu strică să reflectăm puţin cu toţii. Căci ne privesc pe toţi.” Vintilă Mihăilescu, sociolog şi antropolog

”Cartea expune în primul rând “resursele şi aspiraţiile selfului românesc” pe care le construim în fiecare zi, cu aplicare directă în activitatea profesională, interacţionând cu echipele şi clienţii.”
Daniel Necula, Manager Hewlett-Packard

Număr de vizualizări :1314


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro