Plácido Domingo, într-o transmisiune în direct la Opera Naţională Bucureşti

mai 3rd, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 10 mai 2012, de la ora 21.00, comedia eroică „Cyrano de Bergerac” (Franco Alfano) va fi transmisă,  în direct, de pe scena  teatrului Real (Madrid) la Sala Studio a Operei Naţionale Bucureşti. Spectacolul în care joacă și Plácido Domingo se va difuza în condiţii High Definition.

Regizorul acestui spectacol este nimeni altul decât artistul român Petrică Ionescu, cel care a semnat, în decursul ultimilor ani, regia spectacolelor “Oedipe” şi “Macbeth”, pe scena ONB.

Rolul titular  va fi interpretat de către  celebrul tenor Plácido Domingo, câştigator a 12 premii Grammy. Alături de acest artist, soprana  Sondra Radvanovsky va da viaţă Roxanei, mezzo-soprana Doris Lamprecht va interpreta rolul Soeur Marthe, iar baritonul Ángel Ódena va interpreta rolul lui De Guiche.

Conducerea muzicală va fi asigurată de către  dirijorul Pedro Halffter.

Număr de vizualizări :1076


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro