Delia Antal lansează “D’ORA” în România

mai 4th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 8 mai 2012, de la ora 19.00, la Diverta din Băneasa Shopping City, actrița și regizoarea Delia Antal lansează cartea “D’ORA”, apărută la Editura Eminescu. Actorul Claudiu Bleonț va fi prezentatorul evenimentului. O parte dintre actorii din producția inspirată din cartea „D’ORA” îi vor fi alături autoarei, dar și fratele fotbalistului Didier Drogba de la Chelsea, Junior Drogba, care a jucat în filmul ei rolul unui emigrant african.


Cartea scrisă de actrița și regizoarea Delia Antal, “D’ORA”, după care aceasta a făcut și un film cu același nume, portretizează o poveste controversată despre emigrare, discriminare, principii morale, trafic de oameni, furt, abuz sexual și droguri, a unei emigrante românce, la Londra.

“Dora e o fată simplă de la țară, o româncă foarte credincioasă care își ia inima în dinți și părăsește locul natal pentru a căuta o viață mai bună. Ajunsă aproape moartă la Londra, dintr-o fată simplă și cuminte, ea cade în extrema cealaltă și se transformă treptat. Are principii morale, dar destinul i-a rezervat altceva. Cât este adevăr și cât ficțiune, o să vă spun la momentul potrivit! În carte se vorbește despre lucruri grele pe care poate nu le-am dori nici celor mai mari dușmani! Nu vă pot spune acum însă dacă am trăit pe propria-mi piele așa ceva! Trebuie să recunosc că experiențele mele personale au fost cu mult mai dramatice, un adevărat coșmar! O să îl dezvălui poate curând sau când voi fi pregatită să o fac, cert este că dacă citiți cartea „D’ORA” o să vă apropiați mai mult de mine și de sufletul meu și veți înțelege că străinatatea sau succesul vine cu mari sacrificii. Între timp vă aștept cu drag la lansarea cărții care va avea loc pe 8 mai 2012, ora 19.00, la Magazinul Diverta din Băneasa Shopping City!”, spune Delia Antal.

Prefața cărții a fost scrisă de Chisomo Kalinga, care lucrează în echipa celebrei Oprah Winfrey.

Actrița și regizoarea cunoaște acum o mulțime de oameni importanți la Londra, acolo unde și-a cumpărat un apartament și locuiește de aproape 8 ani de zile. Prefața cărții “D’ORA” este scrisă de Chisomo Kalinga, care lucrează în echipa celebrei Oprah Winfrey.

Cartea a fost publicata prima dată în limba engleză în America.

Număr de vizualizări :1817


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro