Caravana BookLand ajunge la Reşiţa

mai 14th, 2012 | By | Category: Postcard

În perioada 15-20 mai 2012, Caravana BookLand își continuă traseul și ajunge la Reșița, în Centrul Comercial Victoria. De marți până duminică, în intervalul 9:00 – 20:00, reșițenii sunt așteptați la cea mai distractivă întâlnire culturală, cu cel mai avangardist, dinamic, cult, cool și prietenos târg de carte din România. BookLand va pune la dispoziţie publicului peste 9000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante.


“Se spune despre cărti că sunt ‹cărăusii civilizatiei›. Cred cu tărie că fără acestea am fi mai săraci, din punct de vedere spiritual. Sperând că împreună vom lăsa o amprentă asupra cetătenilor din Resita, societatea comercială CODA SERV S.R.L a fost deosebit de bucuroasă să se alăture Caravanei BookLand în misiunea sa de a aduce cultura aproape de oameni. Dorim să le oferim resitenilor, atunci când vin în Centrul Comercial Victoria, nu doar bunuri materiale, ci si putină hrană spirituală, de care au la fel de multă nevoie. Asteptăm cu nerăbdare începerea târgului si le multumim organizatorilor BookLand că au adăugat si Resita în traseul lor national!”, a spus Viorel Deca, managerul Centrului Comercial Victoria.

Alături de literatură, BookLand promovează arta în toate formele ei! Astfel, pictorii reșițeni Cristea Mircioane și Petru Comisarschi îsi vor expune lucrările în cadrul BookLand, pe toată durata caravanei.

Miercuri, 16 mai, de la ora 17.30, dl. profesor Eduard Aelenei, de la Liceul de Artă „Sabin Pauta” din Reșița, va susține un moment de muzică clasică, alături de elevii săi. Iar copiii de la secția de pictură a Palatului Copiilor din Reșița, împreună cu d-na profesoară Dorina Bobeică, vor participa la o sesiune de pictură, joi, 17 mai, de la ora 17.30.

„Fiecare oras este o nouă provocare pentru echipa BookLand. Oriunde ne ducem încercăm să le insuflăm oamenilor dragostea de carte, dar si pasiunea pentru cultură si frumos. Asteptăm cu nerăbdare să cunoastem publicul resitean si promitem că nimeni nu va fi dezamăgit de experienta BookLand!”, a declarat Mihaela Petrovan, inițiatorul proiectului BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la a 2-a ediție, prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni.

Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție în principalele centre comerciale din România, precum și în cadrul librăriei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeași umbrelă, BookLand integrează și librăria on-line – www.book-land.ro – portal ce oferă cele mai noi titluri, recomandări, promoții și oferte speciale în materie de carte, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică, fiind la dispoziția vizitatorilor săi și după ce Caravana BookLand a plecat către o nouă destinație.

Număr de vizualizări :1023


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro