BookLand: muzică şi poezie, la Reşiţa

mai 16th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Caravana BookLand îi așteaptă pe iubitorii de carte și cultură, miercuri, 16 mai 2012, de la ora 18.00,  în Centrul Comercial Victoria Center din Reșița, la cel mai prietenos târg de carte din România, pentru un moment cultural ce va împleti muzica și poezia celor mai talentați artiști reșițeni.

Elevii Estera Lighezan și Răzvan Vaida, de la Liceul de Artă „Sabin Păuța”, împreună cu profesorul Eduard Aelenei, vor încânta publicul cu muzica lor, iar poeții Costel Stancu, Constantin Rupa şi Iacob Roman vor veni să recite în cadrul Caravanei BookLand, cele mai frumoase poezii pe care le-au creat.

BookLand a pregătit o mulțime de surprize și pentru cei mici. Joi, de la ora 17.30, părinții sunt invitați să vină împreună cu prichindeii, care vor putea participa la atelierul de pictură organizat de copiii de la secția de pictură a Palatului Copiilor din Reșița, coordonați de doamna profesoară Dorina Bobeică.

Echipa BookLand a venit în Centrul Comercial Victoria Center pregătită cu oferte, tombole și promoții!

Număr de vizualizări :1307


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro