Aliette de Bodard, oaspete al Societăţii Române de Science Fction şi Fantasy 

mai 18th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 18 Mai 2012, de la ora 17.00, cenaclul SRSFF ProspectArt (Centrul Calderon, str. Jean-Louis Calderon nr.39, sector 2, Bucureşti) este gazda unui eveniment de excepţie. În premieră, Cenaclul Prospectart o va avea invitată specială pe scriitoarea Aliette de Bodard.

Aliette de Bodard este o autoare franceză de ficţiune speculativă, născută în S.U.A (New York). Aliette este unul dintre cei mai cunoscuţi autori europeni de SF&F la nivel mondial. În 2008 a devenit membru al Science Fiction Writers of America (SFWA). În 2009 a fost nominalizată la Premiul John W.Campbell Award for Best New Writer. I s-au decernat Premiul Writers of the Future si British Science Fiction Award şi a fost nominalizată la cele mai importante premii din lume în domeniul ficţiunii speculative, Nebula si Hugo.

Număr de vizualizări :998


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro