”Rețete de jocuri. De ce și cum să te joci cu copilul tău” de Lawrence J. Cohen

mai 24th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Trei, în colecția Psihologie practică, a apărut volumul ”Rețete de jocuri. De ce și cum să te joci cu copilul tău” de Lawrence J. Cohen. Titlul original: ”Playful Parenting”. Cartea este publicată prin acord cu Ballantine Books, un imprint al The Random House Publishing Group, o divizie a Random House, Inc. Traducere din limba engleză de Anacaona Mîndrilă-Sonetto.


Lawrence J. Cohen, Ph.D., este psiholog specializat în jocul copiilor, terapia prin joc şi parentaj. El susţine ateliere de parentaj prin joc pentru părinţi, profesori şi profesionişti din domeniul îngrijirii copiilor. Dr. Cohen a scris împreună cu Michael Thompson şi Catherine O’Neill Grace cărţile: Best Friends, Worst Enemies şi Mom, They Are Teasing Me.

Număr de vizualizări :1236


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro