“Marele Nate. Întâiul între puşti” de Lincoln Peirce, atelier interactiv la Librăria Bastilia

mai 16th, 2012 | By | Category: Eveniment

Pe 19 mai şi 26 mai 2012, ora 11:30, la Librăria Bastilia din Bucureşti va avea loc un atelier interactiv a cărui temă este volumul “Marele Nate. Întâiul între puşti de Lincoln Peirce, apărut la Editura Arthur. Evenimentul e organizat de Editura Art, Librăria Bastilia şi Atelier D.

Pornind de la năzbâtiile lui Nate şi de la întâmplările din carte, îi provocăm pe cei mici să se joace, să se pună în pielea personajului, devenind chiar actori în cadrul secvenţei de teatru alternativ, dar şi să ne povestească care sunt păţaniile lor de pe la şcoală. Ne vom pune întrebări asemănătoare cu cele pe care şi le pune Nate: Ce lucruri măreţe voi face?, Ce o să fac când o să ajung bogat şi faimos? şi vom încerca să vedem cum răspunde fiecare copil în parte.

Volumul „Marele Nate. Întâiul între puşti” nu este nici o poveste în stil clasic, nici o bandă desenată, nici un jurnal cap-coadă, însă are trăsături din toate aceste genuri. Nate spune, cu umor şi cu multă sinceritate, povestea vieţii lui cotidiene, de la întâmplările nebuneşti de la şcoală, de la discuţiile cui părinţi şi de la discuţiile cu prietenii săi până la gândurile sale cele mai intime.””, au scris organizatorii.

Număr de vizualizări :2535


One Comment to ““Marele Nate. Întâiul între puşti” de Lincoln Peirce, atelier interactiv la Librăria Bastilia”

  1. marius spune:

    ceea mai tare carte pe care am cititoo

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro