”Măști asiatice”, la Timișoara

mai 4th, 2012 | By | Category: Postcard

Duminică, 06 mai 2012, de la ora 17.00, la Librăria ”Cartea de nisip” din Timișoara va avea loc un atelier de creaţie cu tema ”Măşti asiatice”. Evenimentul este organizat de Institutul Francez din Timişoara.


Evenimentul va consta în crearea de măşti inspirate de Carnavalul tradiţional chinezesc şi de Teatrul japonez „Kabuki”, activitate ludică pe fond muzical japonez şi chinezesc.

Animatorul Matsimouna Zitou va încânta onorata audienţă cu poveşti din cele mai frumoase. Intrarea este liberă iar participarea se face pe bază de înscriere.

Acest eveniment bilingv (francez – român) este recomandat copiilor peste 7 ani.

Detalii şi înscrieri la E-mail: carteadenisip@grupullibrarium.ro

Număr de vizualizări :1233


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro