”Lecția de extraterestră” la Clubul Dramaturgilor

mai 4th, 2012 | By | Category: Eveniment

Luni, 7 mai 2012, de la ora 18.00, în Sala Oglinzilor de la Uniunea Scriitorilor din România, va avea loc o nouă întâlnire a Clubului Dramaturgilor. Va fi prezentată în spectacol-lectură „LECȚIA DE EXTRATERESTRĂ”, piesa de debut a lui Luca Dinulescu, un prozator din generația tânără, aflat la prima experiență dramaturgică. Vor citi actorii Răzvan Hîncu, Oana Popescu, Florentina Tănase, Candid Stoica.

Programul întâlnirii Clubului Dramaturgilor mai cuprinde o prezentare de carte și, desigur, obișnuitele discuții critice despre piesa prezentată.

Număr de vizualizări :1237


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro