“Rătăciri”, de Horaţiu Mălăele, lansat la Bookfest

mai 29th, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 2 iunie 2012, ora 17.00, la standul ALL de la Bookfest 2012, va avea loc evenimentul de lansare a cărţii “Rătăciri”, semnată de actorul Horaţiu Mălăele, Editura ALLFA. Lansarea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Horaţiu Mălăele este recunoscut astăzi nu doar pentru rolurile magistral interpretate pe scenă şi pe platourile de filmare, ci şi ca grafician. Desenele şi caricaturile lui sunt foarte bine cunoscute. În volumul de faţă nu apar însă nici desene, nici interviuri.

Actorul şi graficianul îşi surprinde publicul cu o şarjă bine echilibrată de povestiri şi încercări literare. Şi, chiar dacă volumul este intitulat “Rătăciri”, cititorul va fi plăcut surprins să constate că autorul nu este deloc un rătăcit pe tărâmul literaturii.

“Tot ce face Horaţiu Mălăele, atunci când nu e pur şi simplu excepţional, e de-a dreptul genial. Dovadă acest volum pe care l-am citit cu uimire şi admiraţie. Pe nerăsuflate. Ce mai pot să zic?”, a spus Radu Beligan.

“Apariţia cărţii Rătăciri, de Horaţiu Mălăele este, pentru Grupul Editoril ALL, un eveniment şi un motiv de bucurie. Este un eveniment pentru că noi credem că avem nevoie de cărţi care să promoveze valori autentice. Ne dorim să punem un accent puternic pe autorii români care pot inspira cu adevărat şi să îi aducem în faţa publicului dornic de cultură. Rătăciri este, în acelaşi timp, o bucurie, pentru faptul că un profesionist exigent ca Horaţiu ne-a acordat nouă încrederea sa. Sperăm să vă bucuraţi de această carte când o citiţi, la fel de mult cum ne-am bucurat noi când am editat-o! ”, a declarat Mario Demezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Număr de vizualizări :1504


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro