Volumul “Ochii Istanbulului” de Ayten Mutlu, lansat în România

apr. 4th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 18-21 aprilie 2012, poeta Ayten Mutlu va fi prezentă la Bucureşti pentru lansarea volumului de poezie ,,Ochii Istanbulului’’, apărut în traducerea Niculinei Oprea,  Editura Ramuri, în 2012.

Lansarea cărţii va avea loc pe 19 aprilie 2012, ora 17:00, la Sala Oglinzilor a Uniunii Scriitorilor din România. Prefaţa este semnată de scriitorul Mircea Bârsilă. Totodată, pe 20 aprilie 2012, ora 15:00, Ayten Mutlu se va întâlni cu publicul la Biblioteca Judeţeană ,,Dinicu Golescu” din Piteşti.

Număr de vizualizări :1302


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro