„Toată lumea din familia noastră” de Radu Jude

apr. 1st, 2012 | By | Category: Postcard

Miercuri, 4 aprilie 2012, ora 11:00, la Sala Elvira Popescu (Institutul Francez, Bd. Dacia nr. 77, Bucureşti), va avea loc vizionarea de presă a filmului „Toată lumea din familia noastră” în regia lui Radu Jude. După vizionare va avea loc conferința de presă dedicată lansării filmului în prezența regizorului Radu Jude, producătorului Ada Solomon și a actorilor Șerban Pavlu și Sofia Nicolaescu. Lungmetrajul a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, în secțiunea Forum și va rula începând cu 6 aprilie 2012 în cinematografe.

„Toată lumea din familia noastră” tratează cu umor povestea tristă a unui tată și a fiicei lui, care vor să petreacă împreună o vacanță ca-n rai, însă deocamdată sunt prinși în iadul relațiilor de familie de pe pământ. Filmul îi are în rolurile principale pe Șerban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Gabriel Spahiu, Mihaela Sîrbu și cu apariția extraordinară a cunoscuților actori Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Trailerul filmului poate fi vizionat la următorul link:

http://www.youtube.com/watch?v=GyaD-lVycoQ

Număr de vizualizări :1281


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro