Spectacol ”PAIŞPE ANI” la Green Hours

apr. 24th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 26 aprilie 2012, de la ora 21.00, Green Hours 22 jazz-cafe & FAKE HIPSTERS din Bucureşti prezintă ”PAIŞPE ANI”, un proiect de Ioana Ionescu aka CILDUS, cu muzică live semnată de Michael Acker și Sian Brie.

Acesta este un nou proiect din cadrul unei serii perseverente de evenimente pe care Green Hours doreşte să le dedice experimentului în artă.

„Trei tineri vor încerca, cu relaxare, detaşare, dar mai ales cu şi din pură plăcere (asumate!!!), să vă determine să luaţi parte la o seară / atmosferă / acţiune creativă, liberă, exprimând totul prin muzică, artă vizuală şi literatură. Veţi vedea câteva filme scurte, veţi asculta muzică IMPROVIZATĂ şi veti citi alături de ei textele pe care vi le veţi alege singuri ! Va fi un experiment de dragul artei, al libertăţii şi al creativităţii!”, au scris organizatorii.

Detalii la: www.greenhours.ro

Număr de vizualizări :849


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro