Sorin Lucaci lansează „În burta grasă a peștelui de duminică”

apr. 20th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 24 aprilie 2012, de la ora 19.30, în pub-ul La Scena (Calea Călărașilor, nr.55, sector 3, București), va avea loc lansarea volumului de versuri „În burta grasă a peștelui de duminică”, semnat de Sorin Lucaci. Cartea a apărut de curând la Editura Herg Benet.

Sorin Lucaci a frecventat, la sfârșitul anilor 80, cenaclul Săgetătorul, alături de alți scriitori ai aceleiași generații, printre care Răzvan Rădulescu, Dan Pleșa, Bogdan O Popescu, Sorin Gherguț.

După o perioadă destul de lungă de absență, a ”recidivat” cu al doilea volum de versuri, la editura Herg Benet din București – „În burta grasă a peștelui de duminică”.

Număr de vizualizări :1342


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro