Alain Cardon lansează în România „Adevărata artă a unui Master-coach”

apr. 20th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 24 aprilie 2012, începând cu orele 19:00, la Hotel Intercontinental București, în Sala Fortuna, etajul 21, va avea loc evenimentul de lansare a cărții „Adevărata artă a unui Master-coach”, cea mai recentă lucrare semnată Alain Cardon. Cartea a apărut în România la Editura CODECS.

Autor și coautor a peste zece lucrări despre analiza tranzacțională, abordare sistemică, formare și pedagogie, comunicare și management sau coaching, Alain Cardon activează ca formator de formatori, consultanți și coach, încă din 1976.

“Piaţa românească de coaching este de 10 ani într-o continuă creştere, trasă înainte de o mare diversitate de traineri străini şi şcoli locale, şi stimulată de dezvoltatori cu mult spirit antreprenorial. Adevărata artă a unui Master-coach este în mod clar o carte de a doua generaţie, abordând dimensiunile mai profunde ale profesiei. Nu este pentru începători, nu este despre „cum se face coachingul”, ci despre coaching ca fel de a fi. Nu este despre învăţarea tehnicilor de coaching, ci despre esenţa prezenţei în coaching. Nu este doar despre obţinerea rezultatelor pentru client, ci despre crearea unui spaţiu de coaching pentru devenire, pentru împlinirea propriului potenţial” declară Alain Cardon.

Număr de vizualizări :2453


One Comment to “Alain Cardon lansează în România „Adevărata artă a unui Master-coach””

  1. […] scris cu ocazia lansarii cartii: “Adevărata artă a unui Master-coach” a lui Alain […]

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro