Scriitorul şi artistul vizual Constantin Severin, invitat la Târgul Internaţional de Artă Barcelona Showcase

apr. 12th, 2012 | By | Category: Postcard

Scriitorul şi artistul vizual Constantin Severin va fi prezent în luna iulie 2012, la Târgul Internaţional de Artă Barcelona Showcase, care se va desfăşura la Casa Batlló.

„Am fost invitat de către organizatori la cea de-a doua ediţie a Târgului Internaţional de Artă Barcelona Showcase 2012, care va avea loc în luna iulie în faimoasa Casa Batlló, o bijuterie arhitectonică marca Gaudi, vizitată zilnic de circa 1600 de turişti. Vernisajul va avea loc în ziua de 14 iulie, de la 10.30 am la 10 pm.

Deoarece în acea perioadă voi fi la Montreal, voi fi totuşi prezent la Barcelona Showcase 2012 cu câteva din lucrările mele, care vor fi expuse în mai şi la Bucureşti, la expoziţia personală de la Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti.

După opinia mea, târgul de artă de la Barcelona, care va fi curatoriat de Global Art Agency, este un eveniment artistic major anti-sistem, deoarece, spre deosebire de târgurile tradiţionale, cu un mare impact pe piaţa de artă, Cologne, Basel etc, care invită doar galerii de artă importante, la cel din oraşul lui Gaudi sunt invitaţi şi selectaţi în mod direct artişti de valoare din întreaga lume. O şansă de reîmprospătare a pieţei internaţionale de artă.

Barcelona Showcase Team mi-a făcut recent o promisiune pentru ediţia de anul viitor, care m-a bucurat mult: ”Sperăm ca anul viitor să te întâlnim în Barcelona şi să aducem în prim-plan conceptul tău: expresionismul arhetipal”., a scris Constantin Severin.

Număr de vizualizări :1020


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro