Pecica Electric Picnic

apr. 25th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri și sâmbătă, 27 si 28 aprilie 2012, iubitorii de muzică electronică și nu numai sunt invitați la Pecica Electric Picnic, prima ediție a unui viitor mare festival de muzică.

Electric Picnic 2012 propune două zile de muzică și live-set-uri ale celor mai buni DJ din țară, precum și DJ de succes din străinătate. Totul se întâmplă la Pecica, lângă Arad, într-un loc special parcă conceput pentru așa ceva. Este vorba de un depozit de lemn, cu o suprafață de peste 12000 de m2, cu iarbă verde și zone acoperite.
Festivalul nu înseamnă doar muzică, ci și activități în aer liber precum camping, badminton, concursuri în echipa, fotbal de masă, etc.
De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi organizate și întreceri sportive: un campionat de table și unul de badminton.
Biletele se pot achiziționa numai de la intrare.

VINERI – 27 APRILIE

Kito
Badea Funk
Sorenson
Zero
BRUM
K-LU

SÂMBĂTĂ – 21 APRILIE

O.G. Michael
Bread&Butter
Cedry2k
JFB
Dubase

Număr de vizualizări :857


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro