Expoziţia de icoane pe sticlă „Sub semnul tradiţiei. Căutarea de sine” de Irina Tapalagă, la MNŢR

apr. 6th, 2012 | By | Category: Eveniment

Marţi, 10 aprilie 2012, ora 18:00, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român di Bucureşti (Sala Foaier), va avea loc vernisajul expoziţiei de icoane pe sticlă „Sub semnul tradiţiei. Căutarea de sine” de Irina Tapalagă. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 10-22 aprilie 2012.

Irina Tapalagă a absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu”, secţia Muzeologie. După câteva expoziţii de piese vestimentare în ţară, a plecat în Normandia pentru o perioada de trei ani, unde a participat cu icoane pe sticlă la diverse târguri şi expoziţii. Întoarcerea în ţară a fost marcată de debutul unei cariere în publicitate pe care o continuă şi astăzi cu succes. Colecţia de icoane pe sticlă pe care ne-o propune, pe lângă încercarea de a perpetua o tradiţie cunoscută, este specială prin întinderea în timp. Icoanele au fost realizate de-a lungul a douăzeci de ani, ca o paralelă constantă şi foarte dragă a activităţii publicitare.

Număr de vizualizări :1394


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro