„Perspective/Dublu” de Léa Hautefeuille, Pascal Allio și Vlaicu Golcea, la ICR Paris

apr. 8th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 20 aprilie 2012, ora 19:30, la Institutul Cultural Româna de la Paris va avea loc avanpremiera spectacolului de dans contemporan „Perspective/Dublu”, realizat de Léa Hautefeuille (instalație video), Pascal Allio (coregrafie și interpretare) și Vlaicu Golcea (compoziție sonoră). Evenimentul este realizat în parteneriat cu Studioul Naţional de Artă Contemporană Le Fresnoy. Spectacolul este o avanpremieră a instalației video realizată de către Léa Hautefeuille (prevăzută pentru luna noiembrie în cadrul Institutului). «Perspective/Dublu» este un eveniment interactiv, publicul fiind invitat să ghideze mișcările și pașii lui Pascal Allio cu ajutorul cuvintelor.

«Suntem o pluralitate ce s-a imaginat unitate», afirma Nietzsche. Aceasta este propoziția-cheie pentru a rezuma proiectul de artă contemporană ce a reunit viziunile artistice ale lui Léa Hautefeuille (instalație video), Pascal Allio (coregrafie și interpretare) și Vlaicu Golcea (compoziție sonoră).

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Studioul Naţional de Artă Contemporană Le Fresnoy.

Număr de vizualizări :1172


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro