„Măştile lui M.I. – Gabriel Liiceanu în dialog cu Mircea Ivănescu”, lansat la ICR Bucureşti

apr. 8th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 11 aprilie 2012, ora 18:00, la Institutul Cultural Român din Bucureşti va avea loc lansarea volumului „Măştile lui M.I. – Gabriel Liiceanu în dialog cu Mircea Ivănescu”. Vor vorbi despre volum: Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici.

„După prima noastră întâlnire, s-a întâmplat ceva neaşteptat. Stând de vorbă, ne-am pomenit prinşi în complicitatea pe care o crea însuşi dialogul nostru. A început să ne placă jocul nostru. Mircea Ivănescu s-a lăsat împins, pentru o ultimă oară, pe coridoarele vieţii lui, lăsându-mi senzaţia că i-am prilejuit o mare şi finală recapitulare a ei. Şi că, într-un fel nerostit, îmi era recunoscător pentru asta. Iar eu, la rândul meu, urmându-l pe drumul pe care i-l deschideam prin întrebările mele, eram fascinat de ceea ce vedeam şi, mai ales, de felul în care el se vedea pe sine.” (Gabriel LIICEANU)

Număr de vizualizări :1264


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro