Târgul de carte SF & Fantasy, Final Frontier, ediţia a II-a

mart. 7th, 2012 | By | Category: Proiecte

În perioada 17-18 martie 2012, la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19, Bucureşti), între orele 10:00-18:00, are loc cea de-a doua ediție a Târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier (http://finalfrontier.ro/). În cadrul evenimentului vor fi prezenţi cei mai importanţi autori ai genului din România, va avea loc decernarea Premiilor Galileo, discuţii despre „Gothicul în literatura română și universală”, „Prezența internațională a scriitorilor români de SF&SF” şi „Cât de greu este să publici Sf în România”.

Evenimentul organizat de bookblog.ro le va oferi pasionaților genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariții SF &Fantasy la prețuri reduse. Mai mult decât atât, ei pot întâlni oameni cu aceleași preocupări prin intermediul lansărilor de carte și evenimentelor la care vor fi prezenți cei mai importanți autori români ai genului.
Pe lângă titluri în română și engleză, vizitatorii pot găsi la târg și benzi desenate și boardgames. Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate la care poate participa oricine dorește să învețe să deseneze, la standul Editurii Eagle va fi organizată o expoziție de machete SF (expun Cornel Băneanu, Eugen Danciu, Ovidiu Petcu ), iar fanii Star Wars se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.
Tot la târg se va desfășura decernarea Premiilor Galileo (18 martie,13:30-14:00), alături de lansări de carte și discuții despre Gothicul în literatura română și universală (17 martie, 14:00-15:30), Prezența internațională a scriitorilor români de SF&SF (17 martie, 16:30-18:00) și Cât de greu este să publici Sf în România (18 martie, 14:00-15:00)

Programul complet al evenimentelor aicihttp://finalfrontier.ro/program-evenimente/. Intrarea este liberă.

Parteneri media:
agentiadecarte.ro, ASUB, calendarevenimente.ro, cititorisf.ro, clopotel.ro, descopera.ro, Jurnalul National , Level, lumebuna.ro, metropotam.ro, OCSE, orasulm.eu, PC World, port.ro, raluk.ro, Revista Echinox, Revista Galileo, Sapte Seri, srssf.ro,Stud-Life.ro, vinsieu.ro, prokid.ro, Zile și Nopti, Zoom TV

Număr de vizualizări :1048


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro