Tabără medievală de limba engleză, la Moeciu de Sus

mart. 8th, 2012 | By | Category: Eveniment

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a lansat cea de-a doua ediţie a taberei medievale de limba engleză adresată copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani. Aceştia îşi vor putea perfecţiona limba engleză într-un decor medieval în perioada iunie-iulie 2012, în localitatea Moeciu de Sus.

Timp de o săptămâna, toţi copiii se vor îmbraca în costume medievale: domniţele vor purta rochii, iar cavalerii vor avea tunici şi scuturi cu însemne heraldice. Legenda şi realitatea se vor împleti pentru a crea o lume deosebită, cu eroi şi castele, domniţe şi cavaleri viteji. Atelierele de mânuire a spadei medievale, tir cu arcul şi iniţiere în pictura şi heraldica medievală, vor contura experienţa intoarcerii in timp.

“Succesul taberei medievale de limba engleză de anul trecut confirmă unicitatea acestei oferte educaţionale. Timp de o săptămână cei mici învaţă să tragă cu arcul, să mânuiască spada cu vitejie, dar în acelaşi timp exersează limba engleză. Cursurile de engleză sunt create de profesorii Shakespeare School şi sunt special adaptate având tematică medievală: jocuri de rol între cavaleri şi domniţe şi chiar o piesă de teatru cu eroi de legendă precum Robin Hood”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Serile se vor petrece ascultând legende medievale sau vizionând filme cu aceeaşi tematică. În ultima zi copiii vor participa la o seară festivă în jurul unui foc de tabără, în cadrul căreia vor fi învestiţi cu titlul de cavaler sau domniţă.
Activităţile taberei se vor desfăşura în zona platoului montan traversat de culoarul Rucăr-Bran, în localitatea Moeciu de Sus, pe drumul de acces ce urcă dinspre Bran.

Perioade:
24 iunie- 30 iunie 2012
1-7 iulie 2012
8-14 iulie 2012
Data limită de înscriere: 1 aprilie 2012

Organizator: Shakespeare School în colaborare cu Medieval Praxis
Pentru mai multe informaţii şi înscrieri puteţi accesa site-ul Shakespeare School:

http://www.shakespeare-school.ro/tabara

Număr de vizualizări :1416


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro