Spectacolul ”Moștenitoarea”, prezentat de Ziua Mondială a Teatrului

mart. 26th, 2012 | By | Category: Eveniment

Teatrul de Comedie București sărbătorește Ziua Mondială a Teatrului prin prezentarea spectacolului ”Moștenitoarea” de Lucia Verona, marți, 27 martie 2012, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului de Comedie.  Un one woman show cu Mihaela Teleoacă.

”Moștenitoarea” este surprinzătoarea poveste a unei femei care a dorit să aibă totul. O singură identitate a fost prea puțin pentru ea.

“Moștenitoarea îți garantează o oră de bună-dispoziție, un fragment de viață, autentic, veridic și surprinzător. De văzut și de aplaudat.” (Răzvana Niță – PORT.ro)

One woman show-ul interpretat de Mihaela Teleoacă este regizat de Dan Tudor, scenografia este semnată de Gelu Stoican, iar costumele sunt realizate de atelierul „Les filles d’ailleurs”.

Înainte de începerea reprezentației vor fi citite Mesajul Național și Mesajul Internațional de Ziua Mondială a Teatrului. Mesajul Național este transmis de Ion Caramitru, Directorul Teatrului Național București și Președintele UNITER, iar Mesajul Internațional este transmis de John Malkovich, actor, scenarist şi regizor american.

Număr de vizualizări :1167


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro