Romanul ”Uezen” de Ionuţ Caragea, a apărut în America

mart. 4th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

De curând, romanul ”Uezen” al scriitorului român Ionuţ Caragea (pseudonim Snowdon King) a fost publicat la editura americană Wildside Press. Cartea este tradusă în limba engleză de Petru Iamandi.


„Democles și Z’Davaar, echivalentul lui Dumnezeu și Diavolul, au fost de acord să creeze primii oameni și să îi pună pe planeta Eden. Edeniștii, ulterior, și-au răspândit rasa în galaxie, dar, când cel mai important soare al lor devine nova, supraviețuitorii încep să se îmbolnăvească și să să moară. Pentru a prevenii totala dispariție, ei construiesc Arka și se îndreaptă spre cea mai apropiată gaură de vierme. Dar pentru a ajunge acolo ei trebuie să se înfrunte cu Anuk, care a fost de acord să i se supună ordinelor lui Z’Davaar’s și să distrugă ceilalți edeniști, pentru a-și putea învia iubita. Numai Lerman Kruger are puterea să i se opună… O aventură science fiction filosofică ce se întinde peste toată galaxia!” (Wildside Press)

Număr de vizualizări :1074


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro