Poetul şi eseistul Bogdan Ghiu, invitat la „Cafeneaua critică”

mart. 26th, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 28 martie 2012, ora 19:00, în Club A (Str. Blănari nr. 14, Bucureşti), va avea loc o nouă ediţie a proiectului de dezbateri clturale „Cafeneaua critică”. Invitat: poetul şi eseistul Bogdan Ghiu. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

„Cafeneaua critică” propune o discuţie cu poetul şi eseistul Bogdan Ghiu, unul dintre cei mai valoroşi scriitori români contemporani, intelectual polivalent, autor al unui recent terţet editorial: Contracriza (Cartea Românească), Dadasein (Tracus Arte) şi Inconstrucţia. Pentru o arhitectură etică/The Inconstruction. For an Ethical Architecture (Editura Fundaţiei Arhitext Design)

„Cafeneaua critică” este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, „Cafeneaua critică” a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control. De la debutul „stagiunii” 2011-2012, „Cafeneaua critică” a revenit la Club A şi se desfăşoară joia seara.

Număr de vizualizări :1180


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro