Ovidiu Simionescu expune în Biblioteca Academiei Române

mart. 2nd, 2012 | By | Category: Proiecte

Luni, 5 martie 2012, de la ora 18.00, la Biblioteca Academiei Române din Bucureşti, Sala Theodor Pallady (Calea Victoriei nr. 125), va avea loc o expoziţie personală semnată de Ovidiu Simionescu, cu gravură, desen şi sculptură.

Ovidiu Simionescu s-a născut la 10 martie 1951 la Braşov. Absolvent al Institutului de Artă Bucureşti şi, în prezent, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România.
De-a lungul timpului a avut expoziţii personale la International Print Biennale, Cabo Frio, Brasil; Dantesca, Bienala de sculptură, Ravenna; Experimental Art, Budapest; Art of Today, Budapest; World Exhibition, Sevilla; Târgul de Carte, Leipzig; La Louviere, Belgia; Galeria Simeza, Bucureşti etc. De asemenea a participat şi la simpozioane de sculptură.

Număr de vizualizări :1030


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro