Meat Out Day în România

mart. 23rd, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 24 martie 2012, de la ora 17.00, la Satya (str. Banu Manta 25, Bucureşti), va avea loc un mini curs de gătit vegetarian. Evenimentul este organizat de către Societatea Vegetarienilor din România cu ocazia Meat Out Day.

“Învăţăm să pregătim supe creme delicioase de ciuperci, sparanghel, praz, linte şi roşii. Plus crutoane şi chapati (pentru servit). Iei reţetele acasă, ca să îţi poţi aminti toate detaliile. Folosim vesela Zepter pentru gătit, promovând şi astfel un stil de viaţă sănătos. De asemenea, organizăm tombolă cu premii Zepter. Demonstraţie cu degustare”, a declarat Alina Tuică, preşedintele Societăţii Vegetarienilor din România.

Pentru rezervări: rezervari@svr.ro
Parteneri: SVR, Satya, Zepter si Agentia de Carte.
Societatea Vegetarienilor din Romania promoveaza un stil de viata sanatos, vegetarian. A fost infiintata in urma cu 20 de ani la Cluj si numara peste 1000 membri.

Număr de vizualizări :1177


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro