Lansare de audiobook-uri motivaționale, în cadrul târgului de carte Bookland, de la Craiova

mart. 23rd, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 23 martie 2012, ora 12:00, în cadrul târgului de carte Bookland desfășurat la Craiova, în incinta Complexului Real, autoarea Mari Oruz va lansa două audiobook-uri motivaționale: “Cum să crești copilul pozitiv” și “Lecția de prosperitate”, produse de Positive Records.

“Cum să crești copilul pozitiv” este un audiobook 100% românesc, al cărui text este scris de Mari Oruz şi este interpretat de Carmen Ivanov. Grafica albumului: Daniel Ciobanu,Costin Dumitrache. Viața tumultoasă ne face să uităm care ne sunt prioritățile, suntem mai îngrijorați de locul de muncă, de situația financiară si uităm un lucru important – faptul că trebuie sa ne creștem copiii cu o atitudine pozitivă. Cu siguranță îți dorești mai mult decât orice pe lume să faci din copiii tăi niște învingători. În acest audiobook se găsesc câteva lucruri pe care trebuie să le știi și pe care copiii tăi trebuie să le afle de la tine.

“Lecția de prosperitate” este un ghid practic și spiritual pentru o nouă atitudine, pentru a-ți descoperi forța interioară și a reuși astfel să-ți schimbi viața.

„Colaborăm pentru prima dată cu Bookland, într-un proiect inovator pentru toți cei care iubesc lectura, muzica și filmul. Suntem bucuroși că putem găzdui acest târg în centrul comercial Real Craiova, prilej cu care puteți achiziționa cele mai noi apariții din zecile de standuri, pe care le pune la dispozitie târgul Bookland. Sute de titluri de carte, muzică și film vin să completeze gama prezentată clienților noștri în cadrul Real Hypermarket”, a declarat Ofelia Iancu, Head of Department Leasing and Property Management Real Craiova.

Număr de vizualizări :1423


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro