Începe Târgul de Carte Gaudeamus, Cluj, ediţia a XIII-a

mart. 14th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 28-1 aprilie 2012, în Piaţa Unirii din Cluj se va desfăşura Târgul de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România, în parteneriat cu studioul teritorial Radio România Cluj. Târgul propune pasionaţilor de carte o întâlnire cu protagoniştii vieţii literare şi culturale.

Expoziţia itinerantă de fotografie „Istoria imaginară a cărţii şi a scrisului” continuă să călătorească alături de Caravana GAUDEAMUS. Ediţia a XIII-a a Târgului de carte GAUDEAMUS Cluj va găzdui în premieră această expoziţie care prezintă o incursiune originală în lumea cărţii ca obiect magic, revelator. Fotografiile sunt semnate de Jean Marc Godès, artist fotograf francez.

Din programul ediţiei: Concursul Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu”, campania de donaţie de carte „Cărţile se întorc acasă”, proiectul „Invitaţi de nota 10: Olimpicii României”.

Program de vizitare:
miercuri – sâmbătă: 10.00 – 19.00
duminică: 10 – 14.00

Intrarea va fi liberă pentru toate categoriile de vizitatori.

Mai multe detalii pe pagina web http://www.gaudeamus.ro/ro/caravana/

Număr de vizualizări :1401


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro