George Damian dezbate pe tema „Bucureştii spionilor interbelici”

mart. 7th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 8 martie 2012, ora 18:00, la La Historia de Sudamerica (Strada Sfântul Dumitru nr. 3,
sector 3, Bucureşti), George Damian va susţine o conferinţă intitulată „Bucureştii spionilor interbelici”.

„Sub acest titlu vă propun o excursie prin Bucureşti dintr-un punct de vedere mai puţin obişnuit. O excursie în care să privim multe clădiri cunoscute – sau mai puţin cunoscute – dintr-un punct de vedere mai special, anume din punctul de vedere al spionilor.
Prin nenumărate clădiri din Bucureşti s-au perindat în perioada interbelică nenumăraţi spioni, în aceste clădiri s-au desfăşurat întâlniri discrete ori s-au comis asasinate. Multe din aceste clădiri sunt cunoscute – dar unele din poveştile care s-au desfăşurat între zidurile lor sunt mai puţin prezente în spaţiul public. Vom încerca împreună să desluşim câteva din poveştile tenebroase ale Bucureştilor dinainte şi de după cel de-al Doilea Război Mondial.”, a spus George Damian.

Număr de vizualizări :1045


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro