Burse oferite de Institutul Wiesenthal pentru studierea Holocaustului din Viena

mart. 30th, 2012 | By | Category: Eveniment

Institutul Wiesenthal pentru studierea Holocaustului din Viena anunţă acordarea unui număr de 8 burse, pe o perioadă de 6-12 luni, începând cu data de 1 octombrie 2012.

Institutul Wiesenthal pentru studierea Holocaustului este sprijinit de Ministerul federal al Ştiinţei şi Cercetării, de Primăria oraşulului Viena şi se ocupă cu cercetarea şi documentarea antisemitismului, a rasismului şi a Holocaustului.

Bursele sunt prevăzute pentru 3 categorii de persoane – senior fellows, research fellows şi junior fellows, Institutul angajându-se ca pe lângă plata lunară a unei sume cuprinse între şi 1.200 şi 2.500 euro (în funcţie de categorie) să acopere şi costurile aferente cazării, în limita a 340 euro (junior fellows), respectiv 800 euro, pentru celelalte două categorii.

Candidaturile (redactate în germană sau engleză) vor fi evaluate şi selectate de către un Consiliu academic al Institutului.

Informaţii suplimentare pot fi accesate pe următoarele link-uri internet:

http://www.vwi.ac.at/index.htm?hauptebene_englisch/fellowships-en.htm~mainFrame

Număr de vizualizări :1431


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro