„Ghid practic şi inteligent: cum să fii as în creşterea şi îngrijirea copilului” de Louise Heren şi Susan McMillan

mart. 30th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Corint a apărut volumul „Ghid practic şi inteligent: cum să fii as în creşterea şi îngrijirea copilului” de Louise Heren şi Susan McMillan, traducere de Cornelia Marinescu.

Prin intermediul acestui Ghid practic şi inteligent, toţi cei care se ocupă de creşterea şi îngrijirea copiilor de la 0 la 8 ani vor putea beneficia de experienţa şi metodele lor educative pe termen lung, strânse pentru prima dată într-o carte.

Cum să fii AS în creşterea şi îngrijirea copilului vă va ajuta:
Să amenajaţi camera copilului;
Să-i formaţi obiceiuri esenţiale legate de somn, alimentaţie şi igienă;
Să-l învăţaţi bunele maniere şi comportamentul civilizat;
Să trataţi bolile obişnuite ale copilăriei, de la colici la pojar;
Să-i organizaţi o petrecere aniversară de neuitat şi multe altele

Louise Heren este regizor de televiziune. A produs numeroase documentare observaţionale despre îngrijirea copiilor, a căror valoare este unanim recunoscută.

Susan McMillan este o scriitoare şi producătoare de televiziune de succes. Ţine cursuri de creative writing, a scris pentru BBC Books şi numeroase scenarii de televiziune.

Cele două autoare au scris, au filmat şi au produs împreună multe documentare, inclusiv Special Babies (Copiii speciali) şi Nanny School (Şcoala bonelor), cu ocazia cărora au petrecut un an la Colegiul Norland din Bath, Marea Britanie. Această carte a fost scrisă cu ajutorul experţilor în îngrijirea copilului de la Colegiul Norland.

Număr de vizualizări :1636


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro