Artistul Ion Caramitru, distins cu o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame)

mart. 28th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 29 martie 2012, ora 10.30, în Piaţa Timpului din Bucureşti, Ion Caramitru va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame). Actor, regizor, fondator şi preşedinte al Uniunii Teatrale din România (UNITER) şi Director al Teatrului Naţional, Ion Caramitru va primi această stea în luna aniversară, în anul dedicat marelui dramaturg I.L. Caragiale şi la 20 de ani de la Prima Gală UNITER. Teatrul Metropolis şi Cocor vor acorda această stea maestrului Ion Caramitru, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia adusă vieţii cultural-atistice din România.

“Tradiţiile nu se pierd niciodată. Odată cu venirea primăverii, reluăm obiceiul care a devenit deja tradiţie, de a face ca marile valori artistice româneşti să strălucescă şi să ne bucure de fiecare dată”, a declarat George Ivaşcu, directorul Teatrului Metropolis.

Teatrul Metropolis şi Cocor va acorda o stea pe Aleea Celebrităţilor maestrului Ion Caramitru, în semn de recunoştinţă pentru contribuţia adusă vieţii cultural-atistice din România.

De asemenea, în calitate de fondator UNITER, Ion Caramitru va primi o stea de aur oferită de Casa de Bijuterii Sabion și i se va înmana de către Primaria Municipiului Bucureşti, “Placheta Bucureştiului”, în semn de respect şi de apreciere pentru întreaga activitate.

Număr de vizualizări :900


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro