„Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis”, cu spectacolele „Autobahn” şi „Frumoasa călătorie a urşilor panda”

mart. 25th, 2012 | By | Category: Eveniment

Marţi, 27 martie 2012, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, Teatrul Metropolis din Bucureşti şi teatrul independent UNTEATRU, lansează programul cultural „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis”. Astfel, în fiecare lună, Teatrul Metropolis îşi va deschide porţile pentru companiile independente de teatru şi va prezenta noi producţii alături de teatrele partenere.

Programul cultural „Ziua independenţilor la Teatrul Metropolis” va debuta marţi, 27 martie 2012, cu două spectacole: de la ora 19:00 – comedia de excepţie „Autobahn” după Neil LaBute, şi de la ora 20.30 – o frumoasă poveste de dragoste „Frumoasa călătorie a urşilor panda” de Matei Vişniec.

„Autobahn”  este regizat de Andreea si Andrei Grosu, din distribuţie făcând parte: Corina MOISE, Bogdan COTLET, Alexandra MURĂRUŞ, Cristi BALINT, Iulia SAMSON, Vlad LOGIGAN/ Alexandru GÂTSTRÂMB.

„Frumoasa călătorie a urşilor panda” este regizat de Cătălina BUZOIANU, iar din distribuţie fac parte Iolanda COVACI si Marius CĂLUGĂRIŢA.

Număr de vizualizări :1013


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro