“Găteli în luna lui Mărţişor”, la Muzeul Ţăranului Român

mart. 1st, 2012 | By | Category: Eveniment

În luna martie, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, asociaţia „De dragul artei” organizează un program special de educaţie creativă adresat familiilor cu copii între 2 şi 6 ani: „Găteli în luna lui Mărţişor”. Programul propune două tipuri de activităţi într-un singur program care durează o oră: vizită interactivă într-una din sălile de muzeu şi un atelier creativ.

Programele pentru copiii din categoria de vârstă 4-6 ani vor beneficia de prezenţa Ramonei Guran, sculptorul din echipa “De dragul artei”.

Programele se desfăşoară după următorul orar:
sâmbătă, 3 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
sâmbătă, 3 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
duminică, 5 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
sâmbătă, 10 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
sâmbătă, 10 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
duminică, 11 martie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
sâmbătă, 17 martie, ora 10.30, familii cu copii de 3-4 ani
sâmbătă, 17 martie, ora 11.30, familii cu copii de 4-6 ani
duminică, 18 februarie, ora 10.30, familii cu copii de 2-3 ani
Programările se fac numai în săptămâna programului la emailul: programari@dedragulartei.ro.
Asociaţia îşi propune dezvoltarea creativităţii si încurajarea curiozităţii naturale ale copilului în raport cu obiecte semnificative pentru cultură şi civilizaţie prin diverse activităţi de improvizaţie artistică.

Număr de vizualizări :1128


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro