“Earthlings” sau de ce să devii vegetarian

mart. 21st, 2012 | By | Category: Proiecte

Vineri, 23 martie 2012, de la ora 20.00, la Ceainăria Serendipity din Bucureşti, va avea loc o proiecţie a filmului “Earthlings”. Evenimentul are loc cu ocazia Meat Ou Day (Ziua Internaţională fără Carne) şi este organizat de Societatea Vegetarienilor din România, în parteneriat cu Ceainăria Serendipity şi AgenţideCarte.ro. Documentarul surprinde, prin imagini filmate cu camera ascunsă, modul în care sunt tratate animalele pentru hrană, modă, distracţie şi experimente stiinţifice.

500.000.000 de oameni din întreaga lume sunt vegetarieni. Pentru a afla de ce au ales acest stil de viaţă, doritorii sunt aşteptaţi la proiecţia filmului “Earthlings”, intrarea fiind liberă. Dur dar realist, acest film premiat prezintă filosofia din spatele stilului de viaţă vegetarian. Produs de Nation Earth prin Shaun Monson, filmul îţi permite să îţi formezi propria opinie asupra acestei realităţi.

Pentru rezervări, scrieţi la: rezervari@svr.ro.

Număr de vizualizări :1353


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro