“Amedeu sau scapi de el cu greu”, în regia lui Claudiu Bleonţ şi Andra Negulescu, la TNO „Ion Dacian”

mart. 25th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 29 martie 2012, ora 12:00, în foaierul Teatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, va avea loc conferinţa de presă care va anunţa cel mai recent proiect realizat cu sprijinul Teatrului Naţional de Operetă. Astfel, începând din luna martie 2012, la TNO va avea loc un nou spectacol realizat în coproducţie cu Asociaţia Culturală Center Inter Art şi Centrul Cultural pentru UNESCO “Nicolae Bălcescu”, cu sprijinul Primăriei Slatina.

Spectacolul a avut premiera in 20 februarie la Tulcea şi se va juca la Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian” pentru o perioadă determinată, în cadrul unui turneu naţional. Următoarele reprezentaţii vor avea loc în 4 şi 18 aprilie, de la ora 19.00.

La conferinţa de presă vor participa membri ai distribuţiei, echipa de realizatori a spectacolului şi reprezentanţi ai Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”. Spectacolul are la bază piesa „Amedee” de Eugene Ionesco şi propune publicului o nouă reprezentare scenică a operei ionesciene prin elemente comice, ilustrând lupta pe care o duce orice cuplu în încercarea de a regenera unitatea şi echilibrul în familie. Claudiu Bleonţ joacă rolul lui Amedeu, de profesie scriitor, căsătorit de 15 ani cu Madeleine, interpretată în spectacol de Nadine. Spectacolul îl are ca invitat special pe campionul olimpic la gimnastică, Marius Urzică, în rolul personajului care reflectă dragostea dintre cei doi. Din distribuţie mai fac parte Mihaela Gaicu şi Dan Mecu, iar regia spectacolului este semnată Andra Negulescu şi Claudiu Bleonţ.

Număr de vizualizări :1233


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro