„Întâlnire după Brâncuşi”

mart. 30th, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 31 martie 2012, de la ora 19.00, în Sala de spectacol a Teatrului „Elvira Godeanu” Târgu-Jiu, va avea loc evenimentul „Întâlnire după Brâncuşi”, la 55 de ani. Cu această ocazie va fi lansat şi volumul „Muzeul fără pereţi”, volum omagial care conţine contribuţia a 31 de meşteri de vorbe frumoase.

Evenimentul va fi întregit de ritmuri de jazz, cu accente clasice, imaginate de Mircea Suchici, violoncelist al Filarmonicii Oltenia Craiova, de poezie întru Brâncuşi interpretate de Marian Negrescu, actorul Teatrului Elvira Godeanu. De asemenea, vor putea fi admirate Păsările Albe închipuite în marmură de sculptorul Paul Popescu. Amfitrion – Vasile Vasiescu.

Număr de vizualizări :1371


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro