„Anxietatea. 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul” de Edmund Bourne şi Lorna Garano

mart. 28th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Corint a apărut volumul „Anxietatea. 10 metode simple de a învinge panica, fobiile şi stresul” de Edmund Bourne şi Lorna Garano, traducere din limba engleză de Luiza Gervescu. Scriitorul Edmund Bourne este autorul bestsellerului „The Anxiety & Phobia Workbook”, vândut în peste 1 000 000 de exemplare.

Edmund Bourne este psihoterapeut specializat în tratarea anxietăţii şi a problemelor conexe. Mulţi ani a fost directorul Centrului de Tratament al Anxietăţii din San Jose şi Santa Rosa, California.
Bestsellerul “The Anxiety & Phobia Workbook” s-a vândut în peste 1 000 000 de exemplare, iar specialiştii în psihiatrie o recomandă frecvent pacienţilor. Cărţile lui Bourne, traduse în numeroase ţări, au ajutat milioane de cititori să depăşească tulburările de anxietate şi fobiile.

“Anxietatea” este o carte care oferă strategii practice, accesibile şi eficiente pentru a învinge stările neplăcute de anxietate, ca să ne putem bucura în linişte de viaţă.
Lucrarea se adresează publicului larg, metodele propuse aici putând fi puse în aplicare oricând şi oriunde, fără a fi nevoie să apelăm la terapiile de specialitate.

Edmund J. Bourne este medic specialist în tratarea tulburărilor de anxietate şi a problemelor conexe. Cele mai bine vâdute cărţi ale sale, The Anxiety and Phobia Workbook şi Beyond Anxiety and Phobia, au ajutat sute de mii de persoane din lumea întreagă. Bourne locuieşte şi lucrează în Hawaii şi în California.

Lorna Garano este scriitoare. Locuieşte în Oakland, California.

Număr de vizualizări :1663


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro