”Clipe de răgaz pentru suflet”, a treia ediţie

mart. 8th, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 10 martie 2012, de la ora 18.00, la City Gallery din Shopping City, va avea loc a treia ediţie “Clipe de răgaz pentru suflet”, un eveniment organizat de Margareta Lupaşcu, Alexandria Librării şi Shopping City Suceava, în parteneriat cu Festivalul Primăvara Poeţilor. Autor şi Coordonator de program: Margareta Lupaşcu.


Un partener al programului este şi Angela Furtună împreună cu Biblioteca Bucovinei, scriitoarea fiind coordonatoarea programului “Primăvara Poeţilor – 14e Printemps des Poètes”, şi al cărei recital de poezie se află sub semnul ambelor programe, reunite sub semnul generozităţii şi salutului prin care arta majoră intervine în viaţa Cetăţii.

În program:

– lieduri şi canţonete interpretate de Mirela DIACONU, soprană la Filarmonica de Stat din Iaşi. La pian, prof. Carmen Zaharia Danicov.

– recital de poezie susţinut de Angela FURTUNĂ : scriitor, critic literar.

– “Feminitatea – un dar aparte” – conferinţă susţinută de dr. Camelia CĂPUŞAN, medic.

Număr de vizualizări :1272


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro