“Marea întrecere Oksa Pollock – Concurs Video European 2012”

mart. 15th, 2012 | By | Category: Eveniment

Autoarele seriei “Oksa Pollock”, Anne Plichota şi Cendrine Wolf, organizează “Marea întrecere Oksa Pollock – Concurs Video European 2012”. Premiul constă într-un sejur de trei zile şi trei nopţi la Paris pentru trei persoane, în luna iulie sau august 2012 (datele vor fi alese de câştigători). Premiul include trei bilete de avion sau tren spre Paris din oraşul cel mai apropiat de localitatea de rezidenţă a câştigătorului, o şedere de trei nopţi într-un hotel de 4 stele pe Champs-Elysées (cu mic dejun inclus), trei bilete pentru vizitarea Turnului Eiffel şi o cină cu autoarele seriei “Oksa Pollock”.

Participanţii trebuie să realizeze un material video în care pun în scenă lumea din volumele “Oksa Pollock”. Ei trebuie să se filmeze interpretând rolul unui personaj, fie sub forma unei piese de teatru, a unui spectacol de păpuşi sau a unui spectacol de mimă. Sunt permise efectele speciale. Pentru materialul video participanţii trebuie să folosească piesa POLLOCKMANIA OF THE WORLD – The Last Hope (DANCE), disponibilă pentru descărcare de la următorul link.

Materialul video trebuie încărcat pe YouTube sau Dailymotion, iar linkul lui trebuie trimis pe adresa de e-mail oksa@xoeditions.com, pânâ la data de 31 mai 2012, ora 24.00 (GMT + 1).

Câştigătorul va fi ales de un juriu format din autoare, Anne Plichota şi Cendrine Wolf, compozitorul piesei POLLOCKMANIA OF THE WORLD şi un reprezentat al Editorii XO din Franţa.

Mai multe detalii găsiţi în regulamentul concursului postat pe site-ul www.all.ro/oksa la secţiunea Concurs. Multă baftă tuturor!

În România, Editura ALLFA a publicat primele două volume ale seriei Oksa Pollock, “Tărâmul invizibil” şi “Pădurea rătăciţilor”.

Număr de vizualizări :1564


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro