Unicul workshop despre Proba de Speaking a examenelor Cambridge

feb. 23rd, 2012 | By | Category: Postcard

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare Schooldin Bucureşti, prin divizia specializată Centre for Exam Excellence organizează  primul workshop din Romania care îi învaţă pe cursanţi strategii şi tehnici de lucru pentru Proba de Speaking a examenelor Cambridge. Participarea la prima sesiune a workshop-ului va fi gratuită si va avea loc sâmbată, 25 februarie 2012, ora 16:00, la sediul Shakespeare School din strada Tokio, numărul 9, Bucureşti.

Workshop-ul a fost creat în baza experienţei acumulate în 10 ani de pregătire a sute de candidati ce au susţinut un examen Cambridge şi răspunde la următoarele întrebări:  Cum să te preg?teşti pentru proba de speaking din cadrul examenelor FCE, CAE? Cum să poţi interacţiona cel mai bine cu partenerul de examen? Cum să îţi stăpâneşti emoţiile şi să vorbeşti încrezător în faţa audienţei?

BONUS: Fragmente înregistrate din cadrul unei probe de speaking reale (DEMO) şi recomandări de resurse şi materiale utile pentru pregătirea examenelor Cambridge!

Participarea  este gratuită pentru prima ediţie a workshop-ului!

Înscrieri la:

info@shakespeare-school.ro  sau 021.230.2006/ 0755.132.228

Pentru lista completă  a cursurilor de limba engleză organizate de Shakespeare School, puteţi accesa site-ul: www.shakespeare-school.ro.

Număr de vizualizări :1230


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro