Titluri clasice ale SF-ului internaţional, în colecţia “Nautilus” a Editurii Nemira

feb. 15th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

În cadrul colecţiei “Nautilus”, Editura Nemira va publica, în variantă hardcover şi cu o grafică nouă, titluri clasice ale SF-ului internaţional. Colecţia este deschisă de romanul semnat de Philip K. Dick, „Timpul dezarticulat”, urmând să fie completată de alte şase titluri până la finalul anului 2012. Cunoscutul roman al lui Philip K. Dick pune în lumină abisul dintre reprezentarea noastră asupra universului și universul în sine.

Este anul 1998, dar Ragle Gumm se crede în 1959. Are impresia că a luptat în al Doilea Război Mondial și că trăiește liniștit într-o comunitate mică. Însă, după ce trece prin halucinaţii tulburătoare, începe să bănuiască altceva. Suspiciunile declanşează o aventură la sfârșitul căreia va descoperi că el însuși este centrul unei lumi dezarticulate.

„Philip K. Dick este cel mai mare explorator al angoasei moderne prin intermediul literaturii science fiction.“ (New York Daily News)

„Nu voi înceta niciodată să caut și cred că stă în puterea mea să descopăr o dată pentru totdeauna, spre propria mea satisfacţie, nu spre a celorlalţi, adevărata natură a realităţii din jurul nostru, în comparaţie cu realitatea fenomenologică pe care o percepem.“ (Philip K. Dick)

Număr de vizualizări :1169


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro