The Pixels la Clubul Țăranului

feb. 28th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 2 martie 2012, de la ora 21.00, la Clubul Țăranului din Bucureşti, va avea loc un eveniment The Pixel, în formula curentă: Andreas Aron – Vocals, Bass, Cătălin Rulea – Vocals, keyboards, guitar și Tudor Popescu – Drums, percutions.

Început în 2006, The Pixels este unul dintre puținele proiecte made in Romania care se detașează de mainstream. Sunetul lor se diferențiază prin combinarea într-un stil personal a influențelor indie cu tonalitățile new wave emise de synth-uri și sampler. Au punctat live pe aceeași scenă cu Unkle, Sofa Surfers sau Sophie Ellis Bextor și au apărut pe afișele unor festivaluri en vogue precum Delta Music Fest sau Coke Live. În 2008 au lansat Fire Exit, primul lor album, la casa de discuri LaStrada.

Număr de vizualizări :982


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro