Spectacolul „Camera 1306 [I Am Myself]”, de Mărţişor

feb. 22nd, 2012 | By | Category: Eveniment

Compania Paradis Serial începe seria spectacolelor din 2012 cu o reprezentație specială de mărțișor a „Camerei 1306 [I Am Myself]” – una dintre producțiile inedite și de succes ale anului 2011. Realizat de coregraful Cosmin Manolescu, „Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasmă” despre „corpul aflat într-un spațiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţă, fragil”, și care face apel la „puterea imaginaţiei fiecăruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului. Interpretarea este semnată de Catrinel Catană și Cosmin Manolescu.

Spectacolul este conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, desfășurat între orele 18.00-24.00 și se va juca în data de 2 martie 2012 la Hotelul InterContinental București. Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puțin o zi înainte de spectacolul programat, la serial.paradise@artsf.ro sau Facebook – Eu Sunt Eu. Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Spectacolul poate include interacțiune cu publicul prezent și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

„Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeană în august 2011 în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu susținerea Institutului Cultural Român din Stockholm, și a fost prezentat ulterior la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitația Institutului Cultural Român.

„Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-producție a Fundației Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial și a Centrului Național al Dansului București, partener asociat fiind Hotelul InterContinental București. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) și al Asociației 4Culture (București) în cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, și al Centrului de Cultură “George Apostu” (Bacău). Mulțumiri speciale domnului Marten Schoenrock, directorul Hotelului InterContinental București, Beate Köhler și unui mecena privat, fără de sprijinul cărora spectacolul nu ar fi fost posibil.

Număr de vizualizări :1081


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro