Proiectul electro Discoballs, în Club Control

feb. 28th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 1 martie 2012, după mai bine de un an, proiectul electro Discoballs revine pe scena din Club Control București. Seara va fi completată de un live mix marca Rusu & Flore, aka Khidja.

”Heroes”, primul release din 2012 al trupei Discoballs se află deja în heavy rotation la Radio Guerrilla. Produsă, mixată și masterizată la studioul IPT Recording, piesa așteaptă „lumina zilei” de prin noiembrie, anul trecut. Trupa promite că va reveni cu un al doilea release (ce cochetează cu zona dubstep) până la ieșirea ghioceilor.
În lista materialelor discografice, Discoballs bifează cu mândrie single-ul „Planetarium”( Dark Clover Records, 2011) și piesa „Str. Ongfeeling” (2010 ) inclusă pe compilația „Buzz.ro!” lansată de Local Records.
Alexei (synth / sampler) , Mizdan (bass guitar / synth) și Kirodian ( drums / percussion), autodefinesc proiectul Discoballs ca ”o provocare, un manifest, un curent, un show – con cojones y con corazón. Muzica electronică, improvizație fără limitele genurilor.”
Povestea Discoballs începe în anul 2008 și prinde un contur din ce în ce mai clar, dar în același timp surprinzător, odată cu fiecare performance. Valul muzicii electronice românești i-a purtat, în toți acești ani, prin numeroase cluburi din țară și la numeroase party-uri și festivaluri de profil.
Toți cei care se mai gândesc cu nostalgie la concertul trupei austriece Elektro Guzzi, sunt așteptați joi în Control, la varianta de live-act complementar – românească a proiectului Discoballs.

Număr de vizualizări :811


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro