Premiera oficială a spectacolului „Autobahn” de Neil LaBute, la Teatrul de Comedie

feb. 24th, 2012 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 3 martie 2012, ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie din Bucureşti, va avea loc premiera oficială a spectacolului „Autobahn” de Neil LaBute, în regia lui Mihai Brătilă, scenografia Luminiţa Mustaţă. În distribuţie: Alexandru Papadopol, Laura Creţ, Mihai Strunilă şi Simona Pop. Spectacolul este o coproducţie Teatrul de Comedie – ARCUB.

„Piesa este despre cupluri şi problemele lor, legate de fidelitate şi dorinţă. Mă bucur foarte mult că m-am reîntors la teatru, aveam nevoie de lucru ăsta ca de aer. Premiera o să fie pe 3 martie, pentru ca apoi să jucăm piesa în aceeaşi sală”, a spus Alexandru Papadopol pentru Mediafax.

Număr de vizualizări :2109


One Comment to “Premiera oficială a spectacolului „Autobahn” de Neil LaBute, la Teatrul de Comedie”

  1. […] –  Mai bine plecam! – Unde? – Pe autostrada. In masina. – Vin sa te iau de la fereastra. – Sper sa radem. […]

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro