O nouă ediţie a concursului de volume în manuscris, lansată de USR şi Cartea Românească

feb. 10th, 2012 | By | Category: Eveniment

Uniunea Scriitorilor din România şi Editura Cartea Românească lansează o nouă ediţie a concursului de volume în manuscris (proză, poezie, critică literară şi eseu) pentru tineri scriitori sub 35 de ani. Manuscrisele, însoţite de un motto şi, într-un plic închis, de datele de identificare ale autorilor, vor fi trimise pe adresa Uniunii Scriitorilor din România: Calea Victoriei nr. 115, Bucureşti, cu menţiunea „Pentru concursul de volume în manuscris”.

Autorii care vor aduce personal manuscrisele le vor preda la Secretariatul USR. Data limită de expediere a volumelor este 1 aprilie 2012, data poştei. Data anunţării rezultatelor este 1 mai, anul curent. Manuscrisele selecţionate de un juriu al USR vor apărea la Editura Cartea Românească în cursul anului 2012.

Număr de vizualizări :1288


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro